• home
  • Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Kupovina
Kupovina na našem web sajtu veoma je jednostavna. Izaberite proizvod koje želite zatim kliknite na dugme "Dodaj u korpu". Unesite vaše lične podatke ili podatke pravnog lica i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, bićete kontaktrani radi dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona. Sve porudžbe koje su primljene do 14h biće poslate istog dana, a sve porudžbe posle 14h biće poslate sledeći radni dan.

Cijene
Sve cijene izražene su u KM sa uračunatim PDV-om.

Način plaćanja
Plaćanje se vrši gotovinski, virmanom / uplata na žiro-račun i karticama jednokratno.

Dostava
Svu robu kupljenu preko naše internet prodavnice šaljemo brzom poštom bilo gdje u Bosni i Hercegovini.

Garancija
U opisu svih uređaja je istaknut vremenski period važenja garancije, ukoliko uređaj nema naznačen period garancija, taj uređaj ne podliježe garanciji.

Reklamacija
Prije slanja skoro svi uređaji se testiraju i isprobavaju samim tim mogućnost reklamacije je veoma mala. Ukoliko ipak ima potrebe za reklamacijom, kupac je dužan dostaviti uređaj u najbliži ovlašteni servis.

Povrat robe – 100% garancija
Svu robu kupljenu kod nas koju standardno držimo na lageru možete da vratite u roku od 15 dana od kupovine i mi Vam vraćamo novac (na tekući račun) bez ijednog pitanja. Osnovni uslov je da je roba nekorištena i u originalnom pakovanju. Robu koju ne držimo standardno na lageru, nije moguće vratiti. Kupac snosi troškove povrata robe do nas.

phone

Dostupni smo i na viberu +387 66 222 040

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije koje vas mogu zanimati. Pratite nas i očekujte nove akcije i promo ponude.